Comments

Ileana Radu
Ileana Radu says...
Acest produs mi se pare foarte interesant, l-am folosit, si acționează fără să rupă firele de păr iar pielea mea este acum mai catifelată.

La epilarea cu ceară observam mereu o roșeață și erupții pe piele , dar acum nu mai am astfel de probleme.
Iuliana
Iuliana says...
Nu am rabdare sa vina produsul, si eu l-am comandat
Tudor
Tudor says...
Acest produs Smooth Vibe a intrecut asteptarile mele.
Georgiana M
Georgiana M says...
Buna ziua doamnelor, vreau sa spun ca acum o luna am cumparat produsul si sunt foarte multumit de rezultatele fiecarui accesoriu.
Se foloseste foarte rapid si sunt accesorii mari si mici,pe care le folositi in sensul dorit.
Acum parul meu este mai moale și eu sunt fericit.
Marta M
Marta M says...
Salut, mi-am comandat produsul acum 2 zile. Astazi l-am folosit si pot spune ca procedura este unica! Efectul este imediat sunt foarte multumita. Nu mai am de-a face cu ruperea firelor de par sau epilatoare. Multumesc!
Svetlana
Svetlana says...
L-am folosit inainte si efectele au fost foarte bune, dar atunci a fost primit cadou, asa ca vreau sa obtin inca un set cat mai repede.
Madalina Ionita
Madalina Ionita says...
Buna ziua, azi am comandat produsul si abea astept sa mi-l aduca acasa să-l incerc. Am vazut comentariile aici m-am decis sa comand unul. Sper ca oferta sa fie inca valabila si efectul sa fie pe termen lung :))
Slivia Gem
Slivia Gem says...
L-am comandat.LucruL care imi palce sunt cristalele ca de sticla si așa cum este descris nu produce nici un efect alergi
George Sandru
George Sandru says...

Exista o diferenta, deoarece am comandat 2 seturi si unul i l-am dat unul prietenei mele,mie mi-a luat ceva timp pentru a elimina parul dar la ea a dispărut in cinci minute, fara o problema. Poate nu este la fel de eficient pentru barbati sau poate sa depinde de persoana.

Ca principiu de actiune nu am mai vazut asa ceva inainte si am fost placut surprins în general vorbind, chiar și la inceput am fost sceptic m-am gandit ca nu se va intampla nimic.

Add Comment